Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Special: Galaxy Fold5, Flip5, Tab S9 και Watch 6 Classic στα χέρια μας

*
Η ώρα για το εβδομαδιαίο μας ραντεβού με την εκπομπή Gametech Playground ήρθε. Στο επίκεντρο τα νέα foldables της Samsung, αλλά και τα νέα ρολόγια και tablets.

Η ώρα για το εβδομαδιαίο μας ραντεβού με την εκπομπή Gametech Playground ήρθε και αυτή τη φορά κάνουμε ένα ειδικό επεισόδιο για να παρουσιάσουμε τα νέα προϊόντα της Samsung που αποκαλύπτονται αυτήν την ώρα στη Σεούλ, στο πλαίσιο του Unpacked event. Η κορεατική εταιρεία μάς έδωσε την ευκαιρία να τα δούμε από κοντά και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.


Όπως είναι λογικό ξεχωρίζουν τα Samsung Galaxy Z Fold5 και Samsung Galaxy Flip5 που έρχονται με καλύτερο μηχανισμό δίπλωσης που τα κλείνει εντελώς. Από την άλλη, έχουμε στα χέρια μας και το θηριώδες Samsung Galaxy Tab S9+ που κλέβει τις εντυπώσεις από το πρώτο λεπτό, καθώς και τη νέα προσπάθεια της εταιρείας που επαναφέρει τη στεφάνη στα smartwatches της με το Samsung Galaxy Watch6 Classic.

Κλείνουμε την εκπομπή με μια συζήτηση για τα όσα έρχονται το καλοκαίρι, όπου ο υπογράφων θα ταξιδέψει με τον Παναγιώτη Πετρόπουλο στην Κολονία για να καλύψουμε τα της Gamescom, με την υποστήριξη της αλυσίδας Πλαίσιο. Με αυτό το επεισόδιο κλείνει ο πρώτος κύκλος της εκπομπής και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις αρχές Σεπτεμβρίου. Καλά να περάσετε όλοι και όλες!


Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*