Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Special: Πρώτη επαφή με το Samsung Galaxy S24 Ultra

*
Το πρώτο επεισόδιο του Gametech Playground για το 2024 ασχολείται με το πιο “hot” smartphone της περιόδου, το Samsung Galaxy S24 Ultra, το οποίο και είδαμε από κοντά. Την προηγούμενη εβδομάδα, το Enternity βρέθηκε στα γραφεία της Samsung στο Μαρούσι για να παρακολουθήσει ένα pre-briefing για τη νέα σειρά smartphones και κατάφερε να περάσει κάποια πρώτη ώρα με το πιο ισχυρό μοντέλο της σειράς.

Ο Δημήτρης και ο Παύλος αναφέρουν τα όσα έχουν προλάβει να δουν από αυτήν την πρώτη επαφή και σας περιμένουν αν ενδιαφέρεστε να αποκτήστε άμεσα το νέο smartphone που κυκλοφορεί στα τέλη του μήνα και στη χώρα μας.


Περισσότερες πληροφορίες για τα Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ και Samsung Galaxy S24 Ultra θα διαβάσετε στο enternity.gr τις επόμενες ώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*