Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Έρχεται το 12ο συνέδριο Fosscomm για τις κοινότητες ελεύθερου και ανοιχτού λογισμικού

Το 12ο συνέδριο Fosscomm για τις κοινότητες ελεύθερου και ανοιχτού λογισμικού έρχεται από τις 11 έως και τις 13 Οκτωβρίου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λαμία. Το φετινό συνέδριο κοινοτήτων ελεύθερου λογισμικού και λογισμικού ανοικτού κώδικα FOSSCOMM θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λαμίας, 11-13 Οκτωβρίου 2019. Το συνέδριο αποτελεί μία συνδιοργάνωση του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και του Οργανισμού Ανοικτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ.

Το FOSSCOMM (Free and Open Source Software Communities Meeting) είναι το ετήσιο πανελλήνιο συνέδριο κοινοτήτων ελεύθερου λογισμικού και λογισμικού ανοικτού κώδικα. Απευθύνεται σε προγραμματιστές, φοιτητές και γενικά σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για το Οpen Source, ανεξαρτήτως του γνωστικού τους υπόβαθρου, ενώ συμμετέχουν και κοινότητες ανοικτού λογισμικού, ομάδες προγραμματιστών και συντελεστών έργων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους!Την ημέρα έναρξης του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση με θέμα τις Ανοικτές Τεχνολογίες, ενώ τις επόμενες δύο ημέρες θα πραγματοποιηθούν ποικίλες παρουσιάσεις-ομιλίες και Workshops γύρω από το θέμα των Ανοικτών Τεχνολογιών. Κάποιες από τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν σε προηγούμενα συνέδρια είναι οι ακόλουθες:
1) Testing your distribution automatically in LAVA - Andrej Shadura
2) Wi-Fi Security Testing with Open Source Tools - George Chatzisofroniou
3) Open source technologies within the concept of Self-Healing systems - Arnold Spyros

Τις τρεις ημέρες του συνεδρίου, άνθρωποι όλων των ηλικιών, από διαφορετικά μέρη της γης θα συναντηθούν, θα ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, θα γνωρίσουν νέες τεχνολογίες και θα συντελέσουν στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης γιορτής, που αφορά τις ελεύθερες και ανοικτές τεχνολογίες. Στο φετινό συνέδριο ο αριθμός των επισκεπτών αναμένεται να ξεπεράσει τα 400 άτομα.

Η οργανωτική επιτροπή του FOSSCOMM 2019 καλεί τις κοινότητες ανοικτού και ελεύθερου λογισμικού, αλλά και οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, να υποβάλει την αίτηση για ομιλία ή workshop στον σύνδεσμο που θα βρείτε παρακάτω μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Η επίσημη γλώσσα είναι τα ελληνικά, υπάρχει όμως δυνατότητα να γίνουν δεκτές και προτάσεις στην αγγλική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στον ακόλουθο σύνδεσμο
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!