Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ! ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR >>
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Αυτόματος υποτιτλισμός στο YouTube

Νέα χαρακτηριστικά ανακοινώθηκαν για το YouTube, τα οποία αναμένεται να βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία όσων παρακολουθούν live streams. Πρώτα απ' όλα, όπου αυτό δεν παρέχεται, θα υπάρχει αυτόματος υποτιτλισμός στην αγγλική γλώσσα, με σκοπό τα streams να είναι προσβάσιμα σε όλο και περισσότερο κόσμο. Για να γίνει αυτό θα χρησιμοποιείται η τεχνολογία live automatic speech recognition (LASR) που για την ώρα δεν βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο που να εγγυάται απουσία λαθών. Από την άλλη, καλύτερο από το τίποτα, ενώ αναμέναται να συμβάλει στη μεγιστοποίηση της θεαματικότητας. Δεύτερον οι συζητήσεις στο chat θα αποθηκεύονται και θα αναπαράγονται την ώρα που οι χρήστες παρακολουθούν το play back ενός video. Τρίτο, οι streamers θα μπορούν να κάνουν μέσω του smartphone τους tag την περιοχή όπου πραγματοποιείται μια εγγραφή. Πατώντας στο σχετικό tag, θα εμφανίζονται και άλλα videos από τη συγκεκριμένη περιοχή. Τέλος, οι creators θα μπορούν να χρησιμοποιούν το “Super Chat”, που επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν, προκειμένου τα σχόλιά τους να προβάλονται με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Όλα τα παραπάνω αναμένεται να ενεργοποιηθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • DrManolo
  • Καλά με τους υπότιτλους θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

   • Sephiroth
   • Σαφώς, απλά από το πουθενά, έστω και μια τυπική βοήθεια, καλοδεχούμενη θα ναι -φαντάζομαι- για όσους έτσι κι αλλιώς δεν καταλαβαίνουν πολλά χωρίς αυτούς :P

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!