Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γυμναστική στο σπίτι με το Coach app

*
Αν προτιμάτε να διαθέτετε τον ελεύθερο χρόνο σας στο gaming και δεν προλαβαίνετε να πάτε σε γυμναστήριο, η Fitbit έχει τη λύση. Αυτό, μέσω του Coach app, που μετά από την κυκλοφορία του για PC και φορητές συσκευές, παίρνει το δρόμο για το Xbox One. Έτσι λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να γυμναστείτε στο σαλόνι σας, όποτε και για όσο χρόνο επιθυμείτε, με προγράμματα εκγύμνασης προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας αλλά και μουσική που θα συνδεύει την όλη προσπάθεια. Εφόσον διαθέτετε μια συσκευή Fitbit θα υπάρχουν επιπλέον ευκολίες, όπως η ένδειξη των χτύπων της καρδιάς σας στην οθόνη της τηλεόρασης και προτεινόμενες ασκήσεις, με βάση τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για κατέβασμα και δωρεάν για όλους, όσον αφορά το βασικό της κομμάτι. Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα προγράμματα γυμναστικής και να ξεκλειδώστε όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει το Coach app, τότε θα πρέπει να καταβάλετε ετήσια συνδρομή αξίας $40.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*