Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμος ο Chrome 88 με βελτιώσεις στα των κωδικών και καρτέλα αναζήτησης

*
Η Google ξεκίνησε να προσφέρει εδώ και μερικές ώρες τη νέα έκδοση του Google Chrome, τον Chrome 88. Η νέα έκδοση του δημοφιλούς browser έρχεται με περισσότερες παροχές για τα προσωπικά δεδομένα, καθώς και μια νέα καρτέλα αναζήτησης. Πλέον, ο μηχανισμός αποθήκευσης κωδικών που χρησιμοποιεί έχει κάποιες έξτρα επιλογές, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλα τα passwords που θεωρεί πως είναι «αδύναμα» και κινδυνεύουν να σας τα «σπάσουν» οι hackers. Μπορείτε μάλιστα να πάτε κατευθείαν σε αυτό το πεδίο πληκτρολογώντας chrome://settings/passwords στο address bar. Ακόμη, ενεργοποιεί το dark mode σε περισσότερα σημεία μέσα στο μενού, ενώ έχει αφαιρεθεί και η υποστήριξη σε FTP. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον νέο Chrome 88 εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*