* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θέματα με την εξαγορά της Shazam από την Apple

H Eυρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστώσει το κατά πόσο η εξαγορά της Shazam από την Apple θα επηρρεάσει αρνητικά τη βιομηχανία που ασχολείται με το streaming μουσικής. "Τα τελευταία χρόνια οι πηγές από όπου ο κόσμος ακούει μουσική έχουν διαφοροποιηθεί και όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι χρησιμοποιούν υπηρεσίες music streaming. Η έρευνά μας στοχεύει στο να διασφαλίσει ότι οι φίλοι της μουσικής θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν ελκυστικές προσφορές και ότι η συγκεκριμένη εξαγορά, δεν θα μειώσει τις επιλογές τους", δήλωσε η Επίτροπος Margrethe Vestager υπεύθυνη της ΕΕ σε θέματα ανταγωνισμού.

Η ευρωπαϊκή επιτροπή αναφέρει ότι από την αρχική έρευνα αγοράς προέκυψαν αρκετά προβλήματα. Το βασικότερο είναι η ανησυχία πως η εταιρεία του Cupertino θα αποκτήσει από τη Shazam δεδομένα σχετικά με πελάτες των ανταγωνιστών της Apple Music και στη συνέχεια θα τα χρησιμοποιήσει για να τους ενθαρρύνει να χρησιμοποιούν τις δικές της υπηρεσίες. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ανταγωνιστικά μειονεκτήματα σε άλλες εταιρείες. Επιπλέον θα ερευνηθεί και το κατά πόσο θα ζημιωθούν οι ανταγωνιστές, αν η Apple απαγορεύσει στη Shazam να προτείνει άλλες υπηρεσίες streaming στο κοινό. Η τελικές απόφάσεις της ευρωπαϊκής επιτροπής θα πρέπει να παρθούν έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2018.

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Τέλος εποχή για τα αγγλικά περιοδικά GamesTM και GamesMaster

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!

Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity