Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί τελικά το άνοιγμα του Super Nintendo World Theme Park

*
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Osaka δεν θα επιτρέψει τελικά στο Super Nintendo World Theme Park να κάνει τα προγραμματισμένα του εγκαίνια στις 4 Φεβρουαρίου. Η Universal Studios Japan ανακοίνωσε πως μετά και τα τελευταία γεγονότα που έχουν αναγκάσει την πολιτεία να κηρύξει συνθήκες έκτακτης ανάγκης στην περιοχή, δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει η λειτουργία ενός θεματικού πάρκου όπως αυτό της Nintendo και δεσμεύτηκε να ανακοινώσει νέα ημερομηνία τις επόμενες μέρες. Υπενθυμίζεται πως το Super Nintendo World Theme Park ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει τη λειτουργία του με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, αλλά τα γεγονότα με τον κορονοϊό τα πήγαν όλα πίσω. Μένει πλέον να περιμένουμε νεότερη ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*