Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στην Ελλάδα το YouTube Kids

*
Το YouTube Kids έρχεται και στη χώρα μας, συμπληρώνοντας τις υπηρεσίες της δημοφιλούς πλατφόρμας για τους Έλληνες, μετά τα YouTube Premium και YouTube Music. Το YouTube Kids προσφέρει ένα περιβάλλον χρήσης ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά που προσφέρει και καλύτερα φιλτραρισμένο περιεχόμενο, αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα παιδιά έχουν στη διάθεσή τους υλικό χωρισμένο σε θεματικές κατηγορίες, όπως «Μουσική», «Μάθηση» και «Εξερεύνηση» και οι γονείς θα μπορούν να έχουν πλήρη έλεγχο σε όλο το σετάρισμα και την πρόσβαση, ενώ θα μπορούν να ορίσουν και περιεχόμενο που δεν θέλουν να εμφανίζεται καν. Τέλος, τα παιδιά δεν μπορούν να στείλουν προσωπικά τους δεδομένα σε τρίτους μέσω της πλατφόρμας. Μπορείτε να βρείτε το YouTube Kids σε Android και iOS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*