Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κορονοϊός: 775% άνοδος στις cloud υπηρεσίες της Microsoft, εσωτερικές αλλαγές σε Xbox και Teams

*
Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει αύξηση κατά 775% στη ζήτηση για τις cloud υπηρεσίες της Microsoft, όπως εξηγεί εκπρόσωπος της εταιρείας στο blog του Azure. Η άνοδος αυτή περιλαμβάνει τον τριπλασιασμό χρήσης του Windows Virtual Desktop και αριθμούς ρεκόρ για τα Microsoft Teams, Xbox Game Pass, Xbox Live και Mixer. Η αμερικανική εταιρεία αρχίζει να αναδιοργανώνεται εσωτερικά, προχωρώντας σε κάποιες αλλαγές. Αρχικά, οι παίκτες δεν θα μπορούν προσωρινά να ανεβάσουν custom gamerpics, club pics και club backgrounds και ο λόγος είναι πως πρέπει να αποσυμφορηθεί αυτή τη στιγμή η ομάδα που κάνει το σχετικό moderation. Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι ενημέρωσε και τους game developers και publishers να μην ανεβάζουν μεγάλα game updates κατά τη διάρκεια ωρών αιχμής. Τέλος, έχουν γίνει αλλαγές στο Teams για να αυξηθεί η χωρητικότητα λόγω των ημερών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*