Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη διαρροή προσωπικών στοιχείων 100.000 πελατών της Razer

*
Τα προβλήματα με τις διαρροές προσωπικών στοιχείων και δεδομένων πελατών από τις εταιρείες συνεχίζονται και επόμενος υπαίτιος είναι η Razer. Η εταιρεία διατηρούσε προσωπικά στοιχεία πελατών χωρίς καν να υπάρχει προστασία με κωδικό και ο όγκος αυτής της πληροφορίας εντοπίστηκε από έναν ερευνητή στον τομέα της κυβερνο-ασφάλειας, τον Volodymyr Diachenko. Όπως αναφέρει, στα στοιχεία των χρηστών περιλαμβάνονταν διευθύνσεις και τηλέφωνα, τα οποία μάλιστα ήταν έτσι αναρτημένα που σαρώθηκαν σχεδόν από την πλειοψηφία των μηχανών αναζήτησης του διαδικτύου. Ο ίδιος επικοινώνησε με την Razer, η οποία χρειάστηκε 3 εβδομάδες για να επεξεργαστεί τα δεδομένα και εν τέλει, στις 9 Σεπτεμβρίου, διόρθωσε (sic) το λάθος. Για καλό και για κακό, αλλάξτε τα στοιχεία στον προσωπικό σας λογαριασμό στο site της Razer και τα apps της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*