Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τον Master Chief η διαφημιστική καμπάνια των Windows 11 (video)

Η Microsoft ξεκίνησε τη διαφημιστική καμπάνια των Windows 11. Στο διάρκειας ενός λεπτού τηλεοπτικό σποτ κάνουν την εμφάνισή τους το Microsoft Store, ο Master Chief από τον κόσμο του Halo, το Microsoft Teams και πολλά άλλα. Το να εξηγήσει κανείς στους χρήστες τι θα τους προσφέρει μια νέα έκδοση των Windows δεν ήταν ποτέ εύκολο και η Microsoft φαίνεται να έχει επιλέξει την ίδια στρατηγική με το πρώτο διαφημιστικό του Xbox Series X.

Μια ηθοποιός περπατάει ανάμεσα τα παράθυρα από apps, επιλέγει το Xbox Game Pass και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση του Master Chief που διαλύει ένα Halo banshee. Το διαφημιστικό φαίνεται πως επικεντρώνεται περισσότερο στην εμφάνιση και λιγότερο στις λειτουργίες των Windows 11, η διάθεση των οποίων αναμένεται να ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*