Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα PlayStation backgrounds για τις video κλήσεις σας

*
Οι video κλήσεις μέσω υπηρεσιών όπως το Zoom έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα και η ομάδα του PlayStation ετοίμασε και προσφέρει μια νέα σειρά από backgrounds. Το υλικό προέρχεται από PlayStation games και μια πολύ μεγάλη γκάμα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αλλάξετε αρκετά το χώρο από τον οποίο επικοινωνείτε και βλέπουν οι συνομιλητές σας. Αναλυτικά, τα νέα backgrounds έρχονται από τα games Concrete Genie, Days Gone, Death Stranding, Dreams, Ghost of Tsushima, God of War, Gran Turismo, Horizon Zero Dawn, Ico, infamous, Little Big Planet, MLB The Show, Ratchet & Clank, Shadow of the Colossus, The Last of Us, The Last of Us Part II και Uncharted. Αν τα παραπάνω σας φαίνονται ενδιαφέροντα, ρίξτε μια ματιά εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*