Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Διαγωνισμός Devolo Magic 1 Starter Kit - Οι διαγωνισμοί με δώρα gadgets συνεχίζονται στο Enternity και αυτή τη φορά χαρίζουμε το Devolo Magic 2 WiFi Starter Kit. >>
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Νέο χαρακτηριστικό του Facebook κατά των spoilers

Το Facebook θα προσθέσει ένα μια νέα επιλογή στην εφαρμογή του με σκοπό να δώσει την δυνατότητα στους χρήστες του να αποφεύγουν spoilers σχετικά με κάποια ταινία ή την αγαπημένη τους σειρά. Χάρη σε αυτό, οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν λέξεις – κλειδιά ώστε να τις κάνουν mute, πράγμα που θα αποτρέπει posts σχετικά με αυτούς τους όρους να εμφανίζονται στο feed τους για 30 ημέρες. Να σημειωθεί εδώ ότι το εν λόγω χαρακτηριστικό αφορά αποκλειστικά και μόνο posts από άλλους χρήστες και σελίδες ή groups και όχι ads – διαφημίσεις του Facebook. Το χαρακτηριστικό αυτό ονομάζεται Keyword Snooze και ενώ μπορεί σε κάποιους να θυμίσει τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά των Instagram και Twitter, τα οποία πρόσθεσαν στο παρελθόν την δυνατότητα mute συγκεκριμένων λέξεων – κλειδιά για αντιμετώπιση του ψηφιακού bullying, διαφέρει ως προς την διάρκεια του αποκλεισμού των εκάστοτε λέξεων αφού είναι αδύνατο να αποσιωπηθούν από το feed του χρήστη για πάντα. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος δεν επιθυμεί να βλέπει λέξεις ή θέματα που να μπορεί να αποκρύψει με συγκεκριμένες λέξεις θα πρέπει να ανανεώνει το mute σε αυτές κάθε μήνα.

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!