Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο living wallpaper app από τον δημιουργό του Action Launcher (video)

Ο Chris Lacy, δημιουργός του Action Launcher, αποκάλυψε ένα νέο living wallpaper app για συσκευές με λειτουργικό Android. Το SwirlWalls app στοχεύει στο να κάνει τα wallpapers όσο το δυνατόν πιο αλληλεπιδραστικά από ποτέ. Η εφαρμογή περιέχει ψυχεδελικά φόντα που αντιδρούν όχι μόνο στο στοιχειώδες άγγιγμα του χρήστη, αλλά και στην ταχύτητα των swipes που κάνει πάνω τους. Τα wallpapers αντιδρούν ακόμα και στην κίνηση, ενώ ο χρήστης μπορεί να εκμεταλλευτεί το customization των εν λόγω backgrounds με διάφορα “remixes”, επεξεργασία της φωτεινότητας ή της ταχύτητας και άλλες παραμετροποιήσεις.

Το SwirlWalls app θα κοστίζει $5, με το Lacy να υπόσχεται πως δεν έπονται περισσότερες χρεώσεις στη συνέχεια, αποκλείοντας διαφημίσεις ή in-app purchases.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*