Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασε τα 100 εκ. συνδρομητές το Spotify

*
Όπως ανακοινώθηκε, οι επί πληρωμή χρήστες του Spotify Premium έφτασαν τα 100 εκατομμύρια. Το νέο αυτό επίτευγμα ήρθε με αύξηση του εν λόγω αριθμού κατά 32% μέσα σε ένα έτος. Αν υπολογίσει κανείς και όσους δεν πληρώνουν συνδρομή, οι ενεργοί χρήστες του Spotify σε μηνιαία βάση είναι κάτι παραπάνω από 217 εκ. παγκοσμίως. Με βάση τα παραπάνω, το Spotify βρίσκεται πολύ μπροστά από το Apple Music, που μόλις στις αρχές του μήνα που διανύουμε έπιασε τα 50 εκ. επί πληρωμή χρήστες. Πάντως στην αμερικανική αγορά, η υπηρεσία της Apple προηγείται με βραχεία κεφαλή, 28 έναντι 26 εκ. χρήστες. Επιπλέον, η Spotify σκοπεύει να επικεντρωθεί περισσότερο στα podcasts, για τα οποία αναζητεί ένα νέο μοντέλο διαφήμισης και δεν αποκλείεται να επιτρέψει στους παραγωγούς να εισάγουν τις δικές τους διαφημίσεις, με βάση το κοινό που στοχεύει κάθε podcast. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, υπολογίζεται πως στο τέλος του τριμήνου, οι συνολικοί χρήστες του Spotify θα είναι από 222 έως 228 εκ. και οι συνδρομητές από 107 έως 1110 εκ. Παρόλα αυτά η κερδοφορία συνεχίζει να αγνοείται. Το πρώτο τρίμηνο του 2019 η εταιρεία έιχε ζημιές €142 εκ. ενώ πέρσι την ίδια περίοδο το αντίστοιχο νούμερο ήταν €169.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*