Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι χρήστες του Twitter πιθανό να μπορούν να κάνουν untag τον εαυτό τους από threads

*
Πολύ πιθανό το Twitter να δοκιμάζει μια νέα λειτουργία, που θα επιτρέπει στους χρήστες να απομακρύνονται από ένα thread του οποίου δεν επιθυμούν να αποτελούν μέρος. Πριν λίγες ημέρες, ο συγγραφέας και ερευνητής Jane Manchun Wong, ανάρτησε μία εικόνα από το υποτιθέμενο "leave this conversation" feature. Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, οι χρήστε θα μπορούν να κάνουν untag το username τους από μια συζήτηση στο Twitter, να μην επιτρέπουν σε τρίτους να τους αναφέρουν ξανά στην ίδια συζήτηση και να σταματούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για αυτή.

Το χαρακτηριστικό φαίνεται να είναι διαφορετικό από το "mute this conversation" που υπάρχει ήδη και απενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις για μια συζήτηση που έχετε αναφερθεί. Σύμμφωνα με συμπληρωματικό tweet, μετά την απομάκρυνση από μία συζήτηση, το Twitter handle των χρηστών θα εμφανίζεται ως απλό κείμενο και όχι ως hyperlink. Οπότε ίσως λειτουργήσει αποθαρρυντικά για όσους θέλουν να σας καλέσουν σε κάποια συζήτηση.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*