Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Daft Punk κυκλοφόρησαν το ανανεωμένο soundtrack του Tron: Legacy

*
Μπορεί η ταινία Tron: Legacy να μην κατόρθωσε να αφήσει το στίγμα της στην ιστορία του κινηματογράφου, είχε όμως ένα εξαιρετικό soundtrack, που ήταν υποψήφιο για βραβείο Grammy. Τη σύνθεση είχε αναλάβει το ντουέτο Daft Punk και τώρα υπάρχει μια νέα έκδοση σε Spotify και Apple Music που έχει εμπλουτιστεί με εννέα επιπλέον κομμάτια.

Η "Complete Edition" του ήρθε με ευκαιρία τον εορτασμό των δέκα ετών από την ημέρα κυκλοφορίας της ταινίας. Σημειώνεται ότι οι προσθήκες δεν αφορούν νέες συνθέσεις, αλλά υπάρχουσες, που ως τώρα είχαν κυκλοφορήσει είτε σε βινύλιο, είτε ήταν αποκλειστικότητες της πλατφόρμας iTunes.


Τέλος, σας θυμίζουμε ότι συνεχίζεται η παραγωγή του Tron 3, με πρωταγωνιστή τον Jared Leto και σκηνοθέτη τον Garth Davis.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*