Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόσβαση σε Discord και Google Stadia games με τον νέο Edge browser για κονσόλες Xbox (video)

H Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση ενός νέου dashboard για κονσόλες Xbox, που περιλαμβάνει την ανανεωμένη, έκδοση Chromium του Edge Browser. Έτσι οι κάτοχοι Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X μπορούν να κάνουν stream παιχνίδια του Google Stadia, να έχουν πρόσβαση στο Discord μέσω διαδικτύου και πολλά άλλα. Υπάρχουν ακόμα και κάθετα tabs αλλά και τα Collections. Επιπλέον, η εν λόγω έκδοση συγχρονίζει με τις ρυθμίσεις κάθε χρήστη, τα favorites, τα tabs αλλά και το ιστορικό πλοήγηση. Το μόνο που λείπει είναι τα extensions και η δυνατότητα μετάβασης σε developer mode για την τροποποίηση των User Agent strings ή την πρόσβαση σε κονσόλα.

Ακόμα υποστηρίζεται mouse και keyboard, οπότε προσφέρεται ακόμα και πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το Word και το Excel online. Από την άλλη οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν την διαδικτυακή έκδοση του Discord, να μετέχουν σε βιντεοκλήσεις και σε text channel chats, όμως δεν είναι δυνατή η χρήση μικροφώνου.


Οι δυνατότητες της νέας έκδοσης του Edge είναι πολλές και οι χρήστες μπορούν να ακόμα και να τρέχουν παιχνίδια του Steam για PC.

Περισσότερα στο video που δημοσίευσε η ιστοσελίδα The Verge.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*