Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 70 εκ. οι premium χρήστες του Spotify

*
Οι χρήστες που πληρώνουν για την premium συνδρομή στο Spotify αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Ο Ιανουάριος του 2018 σηματοδότησε ένα μεγάλο επίτευγμα  για την υπηρεσία, αφού πλέον μετρά 70 εκατομμύρια premium συνδρομητές σε 61 χώρες. Μόλις τον περασμένο Ιούνιο, όλοι οι active χρήστες του Spotify έφτασαν τους 140 εκατομμύρια. Η υπηρεσία επεκτείνεται όλο και περισσότερο παγκοσμίως, ενώ έχει πλέον διαθέσιμα 30 εκατομμύρια τραγούδια και δύο δισεκατομμύρια playlists. Παρόλα αυτά, δεν είναι όλα ρόδινα για το Spotify, μιας και έρχεται αντιμέτωπο με αγωγή περί πνευματικών δικαιωμάτων από την Wixen Music, την εταιρεία καλλιτεχνών όπως οι Tom Petty, Neil Young, The Doors με ζημιά που μπορεί να φτάσει τα 1,6 εκατομμύρια δολλάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*