Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 12 Νοεμβρίου ξεκινάει η λειτουργία του Disney+

*
H Disney άνοιξε τα σχέδιά της για το Disney+ ανακοινώνοντας ημερομηνία έναρξης, τιμή συνδρομής και ότι η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη παντού, ακόμη και σε κονσόλες. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όμως. Η Disney αποκάλυψε πως η online συνδρομητική της υπηρεσία θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 12 Νοεμβρίου στην αγορά της Αμερικής με μηνιαίο κόστος στα $6,99/μήνα ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για ετήσιο πακέτο στην τιμή των $69,99 (που ρίχνει ακόμη περισσότερο την τιμή ανά μήνα). Στο πακέτο θα περιλαμβάνεται αρκετό περιεχόμενο από τη συλλογή της Disney, της Marvel, του Star Wars, της Pixar, του National Geographic, αλλά και του Disney Channel. Ακόμη, θα υπάρχουν δικές της σειρές, όλες οι σεζόν του The Simpsons και πιθανότατα μια διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για τους συνδρομητές των ESPN+ και Hulu. H Disney τόνισε στην παρουσίαση των επενδυτών πως το Disney+ θα χάνει περί το 1 δισεκατομμύριο δολάρια το 2020, με τις απώλειες να φτάνουν στο ανώτερο σημείο μεταξύ 2020 και 2022, πριν το project γυρίσει σε κερδοφορία το 2024. Όπως φαίνεται, η μάχη με το Netflix των 139 εκατομμυρίων συνδρομητών παγκοσμίως, μόλις ξεκίνησε.



Η υπηρεσία θα προσφέρει όλο το περιεχόμενο για online και offline θέαση, αρκεί να υπάρχει ενεργή συνδρομή. Η πλατφόρμα θα υποστηρίζει 4K και HDR για όσες σειρές ή παραγωγές υποστηρίζουν αυτά τα specs και θα είναι διαθέσιμη σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών, όπως τηλεοράσεις, laptops, media players, smartphones, αλλά και κονσόλες όπως PS4, Xbox One και Nintendo Switch.




Πότε θα πρέπει να περιμένουμε την επέκταση του Disney+ και σε άλλες αγορές; Το πλάνο της Disney είναι να φτάσει η υπηρεσία σε πολλές χώρες μετά την Αμερική σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το παρακάτω γράφημα απεικονίζει αναλυτικά τα πλάνα της εταιρείας (σημείωση: το πρώτο τρίμηνο για το οικονομικό έτος 2020 της Disney ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2019).



Όπως φαίνεται λοιπόν, στα μέρη μας θα πρέπει να το περιμένουμε από τον Οκτώβριο του 2020 κι έπειτα. Τι ανακοινώθηκε όμως από πλευράς περιεχομένου; Ας δούμε αναλυτικά. Η Disney+ σημειώνει πως μέσα στην πρώτη χρονιά θα πρέπει να περιμένουμε πάνω από 25 original σειρές και 10 original ταινίες, documentaries και άλλες παραγωγές. Οι νέες παραγωγές θα είναι οι εξής:

Από την Marvel Studios
- The Falcon and The Winter Soldier: μια live-action σειρά με τους Anthony Mackie (Falcon) και Sebastian Stan (Winter Soldier).
- WandaVision: μια live-action σειρά με την Elizabeth Olsen ως Wanda Maximoff και τον Paul Bettany ως The Vision.
- Marvel’s What If…?: η πρώτη animated σειρά από τα Marvel Studios που θα βασίζεται στα ομώνυμα comic books. Κάθε επεισόδιο θα εξερευνά μια ξεχωριστή στιγμή στο Marvel Cinematic Universe.

Από την Walt Disney Animation Studios
- Into the Unknown: Making Frozen 2: μια σειρά που θα δείχνει το πως δημιουργήθηκε η εν λόγω παραγωγή από το μηδέν στα Walt Disney Animation Studios.

Από την Pixar Animation Studios
- Toy Story-based projects Forky Asks a Question: μια animated short series και η μικρού μήκους ταινία Lamp Life.

Από το National Geographic
- The World According to Jeff Goldblum: μια σειρά ντοκιμαντέρ όπου ο Goldblum εξερευνά και μελετά με επιστημονικό τρόπο πράγματα της καθημερινότητας.
- Magic of the Animal Kingdom: μια σειρά ντοκιμαντέρ για τους ανθρώπους που φροντίζουν τα ζώα.

Από την Disney Television Animation
- The Phineas and Ferb Movie (working title): μια animated ταινία με πολλούς από το αρχικό voice cast.

Πέραν αυτών, έχουμε τα όσα έχουν ανακοινωθεί και περιλαμβάνουν τα:
- The Mandalorian: την πρώτη scripted live-action Star Wars σειρά
- Την αποκλειστική νέα σεζόν του Star Wars: The Clone Wars
- Το High School Musical: The Musical: The Series
- Τη σειρά του Cassian Andor με τους Diego Luna και Alan Tudyk
- Τη σειρά Loki των Marvel Studios με τον Tom Hiddleston
- Το Monsters at Work, Diary of a Female President
- Τις live-action ταινίες Lady and the Tramp, Noelle, Togo, Timmy Failure και Stargirl.
- Be Our Chef, Cinema Relics
- Iconic Art of the Movies (working title)
- Earthkeepers (working title)
- Encore!
- Marvel’s 616
- Marvel’s Hero Project
- (Re)Connect
- Rogue Trip
- Shop Class (working title)

Το Disney+ θα περιλαμβάνει και τις 30 σεζόν των Simpsons με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα από την πρώτη ημέρα. Μέσα στην πρώτη χρονιά της υπηρεσίας θα είνα διαθέσιμα ακόμη όλο το family-friendly περιεχόμενο του Fox (όπως The Sound of Music, The Princess Bride και Malcolm in the Middle), ως μέρος μιας εντυπωσιακής με πάνω από 7,500 τηλεοπτικά επεισόδια και 500 ταινίες με blockbuster hits από το 2019 κι έπειτα.

Η πλατφόρμα θα υποστηρίζει ξεχωριστά προφίλ που θα δημιουργούν λίστες και βάσει των προτιμήσεων ή των θεάσεων κάθε χρήστη, θα υπάρχουν και οι σχετικές προτάσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Πίστευα ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι θα υπήρχε παγκόσμιο launch. Ή τέλος πάντων σε κοντινή απόσταση. Δεν καταλαβαίνω το νόημα.

    • darkwolf8
    • Για 69 ευρω περιπου που ειπαν το χρονο μια χαρα ειναι σαν να βγαινει λιγοτερο απο 6 ευρω το μηνα.Αυτο ισως ειναι καλο στο να ριξει τις τιμες και η Netflix.Ετσι με ουτε 150 ευρω μπορεις να εχεις και τα 2.Καλο ειναι να υπαρχει και λιγο ανταγωνισμος.Συμφερει εμας με τις τιμες

*