Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος -προς το παρόν- οι συζητήσεις Apple με Huyndai/Kia για το Apple Car

*
Όπως φαίνεται, το Project Titan, το σχέδιο της Apple για να μπει στην αγορά του αυτοκινήτου- σε συνεργασία με τις Huyndai/Kia «παγώνει» προς το παρόν. Κάτι τέτοιο αναφέρει τουλάχιστον άρθρο του Bloomberg, καθώς τονίζει πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν σταματήσει πρόσφατα. Η ανώνυμη πηγή που μίλησε στο γνωστό Μέσο σημειώνει πως το εργοστάσιο της Kia στη Γεωργία θα είναι ίσως αυτό που θα αναλάβει την παραγωγή, αν τελικά καταλήξουν οι εμπλεκόμενοι σε συμφωνία. Το ιαπωνικό Nikkei σημείωσε πάντως πρόσφατα πως η Apple είναι σε συζητήσεις με άλλους 6 κατασκευαστές στην ευρύτερη περιοχή της χώρας και ως εκ τούτου, ίσως εξαιτίας αυτού κάποιες παράμετροι της συνεργασίας της Apple με την γνωστή εταιρεία στην αγορά του αυτοκινήτου έχουν «παγώσει». Περισσότερα τις επόμενες μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*