Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Discord δοκιμάζει ενσωμάτωση του YouTube στην υπηρεσία του

*
Το Discord ξεκίνησε τις δοκιμές για την επίσημη ενσωμάτωση του YouTube στην υπηρεσία του. Η κίνηση αυτή έρχεται λίγο μετά την απαγόρευση – από μεριάς YouTube - της λειτουργίας δύο music bots, του Rhythm και του Groovy, στο Discord. Αυτό εξαγρίωσε μια τεράστια μερίδα των συνολικά 30 εκατομμυρίων χρηστών του Discord, κάτι που οδήγησε την υπηρεσία στο να αναζητήσει εναλλακτική λύση για το κενό που δημιουργήθηκε στο μουσικό κομμάτι της. Έτσι άρχισε να εμφανίζεται σε ορισμένους servers το νέο χαρακτηριστικό Watch Together.

Όπως μαρτυρά και το όνομά του, το Watch Together είναι ένα πειραματικό feature που επιτρέπει στα μέλη του Discord να παρακολουθήσουν videos στο YouTube παρέα. Πρακτικά λειτουργεί σαν να κάνει κάποιος προβολή της δικής του οθόνης σε τρίτους μέρα από την εφαρμογή. Πρόκειται για κάτι από το οποίο το YouTube θα επωφεληθεί υπέρ του δέοντος καθώς, προφανώς, θα υπάρχουν διαφημίσεις στα videos του Watch Together.

Το Watch Together βρίσκεται στη φάση beta και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε όλο και περισσότερους servers μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*