Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook διέγραψε 1,5 δισ. fake accounts

*
Όπως ανακοινώθηκε, την περίοδο μεταξύ Απριλίου και Σεπτεμβρίου 2018, το Facebook διέγραψε περίπου 1,5 δισ. fake accounts από το δίκτυό του και έσβησε κάτι παραπάνω από 2,1 δισ. spam posts. Τα παραπάνω νούμερα προέρχονται από το Community Standards Report του κοινωνικού δικτύου, όπου αναλύεται το πως οι υπεύθυνοι του Facebook διαχειρίζονται θέματα που έχουν να κάνουν με γυμνό, απρεπή συμπεριφορά, τρομοκρατική προπαγάνδα, βίαιο περιεχόμενο και fake accounts, τα οποία είναι το αποτέλεσμα κυβερνοεπιθέσεων. Το Facebook έχει βελτιωθεί σε τομείς που σχετίζονται με την αποτροπή βίαιου περιεχομένου και συναφείς αναφορές. Μάλιστα, το 95,9% των περιπτώσεων που ήταν κατά παράβαση των κανόνων, διευθετήθηκαν πριν καν αναφερθούν από τους χρήστες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*