Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Το Facebook ετοιμάζει το δικό του λειτουργικό σύστημα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Information, το Facebook προετοιμάζει το δικό του λειτουργικό σύστημα, προφανώς σε μια προσπάθεια να μειώσει την εξάρτησή της από γίγαντες της πληροφορικής όπως η Google. Σύμφωνα πάντα με το διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας Ficus Kirkpatrick, στο μέλλον προϊόντα όπως οι συσκευές Oculus και Portal θα τρέχουν το εν λόγω λειτουργικό. Τα πάντα θα δημιουργηθούν από το μηδέν και υπεύθυνος του project έχει οριστεί ο Mark Lucovsky, πρώην μηχανικός της Microsoft που είχε ενεργή ανάμειξη στην ανάπτυξη των Windows NT.

Επίσης, η Facebook έχει στα σκαριά το δικό της brain-controlled interface. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η εταιρεία έχει καταφέρει να συρρικνώσει την τεχνολογία αυτή από το μέγεθος ενός ψυγείου σε μια συσκευή που χωράει σε μια παλάμη. Βέβαια θα χρειαστούν ακόμα 10 χρόνια το λιγότερο πριν αρχίσουμε να μιλάμε για καταναλωτικό προϊόν.
Τέλος έχουν αρχίσει ήδη οι εργασίες για την ανάπτυξη ενός voice assistant, όπως το Siri και το Alexa. Λέγεται ότι για το λόγο αυτό προσεγγίστηκε η Microsoft με σκοπό την παροχή αδειών για δεδομένα της μηχανής αναζήτησης Bing, που θα χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση του assistant. 
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!