Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix αποκτά τα δικαιώματα της Eurovision για τις ΗΠΑ

*
Το Netflix και η EBU έφτασαν σε συμφωνία και έτσι ο μεγάλος διαγωνισμός της Eurovision θα προβάλλεται στις ΗΠΑ μέσα από την δημοφιλή πλατφόρμα streaming. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές του Netflix που μένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μπορούν ήδη να παρακολουθήσουν το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού. Ταυτόχρονα, το Netflix έχει τα δικαιώματα προβολής και της Eurovision 2020 που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία τον επόμενο χρόνο.

Μέσα σε όλα, η πλατφόρμα ετοιμάζει και μια ταινία για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, χωρίς ωστόσο να υπάρχει προς το παρόν κάποια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία. Μέχρι πέρσι, ο διαγωνισμός προβαλλόταν στις ΗΠΑ από το συνδρομητικό κανάλι Logo TV και με αυτή τη συμφωνία, η EBU θέλει να εξασφαλίσει πως θα φτάσει σε περισσότερα νοικοκυριά και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*