Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

1.3 δισ. άνθρωποι χρησιμοποιούν το Messenger κάθε μήνα

*
Η Facebook έδωσε στη δημοσιότητα κάποια σημαντικά στοιχεία για τους χρήστες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της κάθε μήνα και κυρίως το Messenger για να επικοινωνήσουν με φίλους και την οικογένειά τους. Από αυτά λοιπόν μαθαίνουμε πως κάθε μήνα χρησιμοποιούν τη εφαρμογή 1.3 δισ. άνθρωποι προκειμένου να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, με το Messenger να προσθέτει συνεχώς νέες λειτουργίες για να καλύψει τις ανάγκες τους. Αλλά στοιχεία που ανακοινώθηκαν είναι πως το video chat έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα, καθώς τον προηγούμενο χρόνο πραγματοποιήθηκαν 17 δισ. βντεοκλήσεις, με τα GIFs να τα πηγαίνουν εξίσου καλά, αφού στάλθηκαν πάνω από 18 δισ. μόνο το 2017. Κατά μέσο όρο, πραγματοποιούνται πάνω από επτά δις συνομιλίες στο Messenger κάθε μέρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*