Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

4K YouTube videos στο Apple TV, αλλά με περιορισμούς

*
Όπως υποσχέθηκε η Apple, το Apple TV ξεκίνησε να παίζει videos του YouTube με ανάλυση 4K. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν περιορισμοί, αφού οι χρήστες μπορούν να δουν video με αυτήν την ανάλυση, αλλά σε 30fps και χωρίς υποστήριξη HDR. Παρόλα αυτά, υπάρχει δυνατότητα προβολής σε 60fps όταν η ανάλυση είναι 1440p. Το YouTube από πλευράς του επιβεβαίωσε τον εν λόγω περιορισμό, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το γεγονός ότι τα iPads και τα iPhones έχουν ξεκινήσει να υποστηρίζουν videos με ανάλυση 4K σε 60fps και με HDR.

Τα νέα δεδομένα για το Apple TV δεν ισχύουν ακόμα για όλα τα μέρη του κόσμου. Το YouTube έχει ξεκινήσει τη διανομή του νεότερου update, όμως αυτό δεν έχει φτάσει για την ώρα σε όλους τους χρήστες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*