Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

App για ανάγνωση comics στο Nintendo Switch

*
To Nintendo Switch είναι μια κονσόλα με πολλαπλές χρήσεις και αυτό αποδεικνύεται από την ύπαρξη εφαρμογών όπως το Hulu. Τώρα, στη λίστα των διευκολύνσεων που μπορεί να σας παρέχει, είναι η ανάγνωση βιβλίων comic. Πως θα πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο; Με μια εφαρμογή που ονομάζεται InkyPen θα λανσαριστεί το Νοέμβριο, με μηνιαία συνδρομή $7,99, οι αναγνώστες θα έχουν πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο της εταιρείας. Αυτός περιλαμβάνει comics από εκδότες όπως οι Andrews McMeel, Dynamite, IDW, les Humanoïdes Associés, Valiant και άλλοι. Δυστυχώς DC και Marvel δεν βρίσκονται στη σχετική λίστα. Υπάρχουν comics όπως τα Joe Hill and Gabriel Rodriguez’s Locke & Key and Alejandro Jodorowsky and Moebius’s The Incal. Με τη φορητότητα της συσκευής, μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας comics οπουδήποτε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*