Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

COVID-19: Ξεχνάμε και για φέτος τις San Diego Comic-Con και Anime Expo

*
Μετά την E3 2021, άλλα δύο αμερικανικά events ακυρώνονται λόγω του COVID-19. Ο λόγος για τα San Diego Comic-Con και Anime Expo. Για δεύτερη φορά στα 50 χρόνια της εκδήλωσης, η San Diego Comic-Con δεν θα διεξαχθεί λόγω του κορονοϊού, καθώς και οι αρμόδιες Αρχές στις ΗΠΑ δεν επιτρέπουν ακόμη τις εκδηλώσεις με κόσμο. Θα υπάρξει φέτος ένα virtual event από τις 23 έως και τις 25 Ιουλίου και υπάρχει στα πλάνα μια εκδήλωση για τον Νοέμβριο, αλλά η ουσία είναι ότι η έκθεση θα επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα το 2022.



Σε ό,τι αφορά την Anime Expo, φαίνεται πως κι αυτή ακυρώνεται και το μαθαίνουμε με τρόπο αντίστοιχο με αυτόν της E3 2021, δηλαδή μέσω των αρχείων της αρμόδιας επιτροπής για τις εκδηλώσεις στο Los Angeles.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*