Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Chrome Spoiler Blocker app για το Star Wars: The Force Awakens

Για ορισμένους σινεφίλ τα SPOILERS που εμφανίζονται στο διαδίκτυο πριν από την πρεμιέρα της ταινίας είναι -τουλάχιστον- σπάσιμο (βάλτε όποια λέξη θέλετε στο «σπάσιμο»), πόσο μάλλον να είναι και fans του Star Wars! Έτσι λοιπόν, κάποιοι έξυπνοι τύποι (οι Alex Jumašev και Max Al Farakh της Jitbit) ανέπτυξαν ένα plug in για τον Google Chrome browser που μπλοκάρει ενδεχόμενα SPOILERS για την ταινία Star Wars: The Force Awakens. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι αν κάποιο website αποκαλύπτει -λέμε τώρα- ότι τελικά ο Luke Skywalker σχετίζεται κάπως με τον Kylo Ren (ουπς! SPOILER) το plug in θα σας εμφανίσει την παρακάτω εικόνα και έτσι δεν πρόκειται να μάθετε το οτιδήποτε πριν από την πρεμιέρα της ταινίας.



Βέβαια, αν έχετε εγκατεστημένο το Chrome Spoiler Blocker extension και παρόλα αυτά πατήσετε την επιλογή “Proceed Anyway” ίσως… θα πρέπει να το κοιτάξετε το θέμα. Αν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς το plug in μπορείτε να το βρείτε εδώ. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η πρεμιέρα του Star Wars: The Force Awakens αναμένεται στις 18 Δεκεμβρίου…στις περισσότερες χώρες, γιατί στην Ελλάδα αναμένεται έξι μέρες μετά (24 Δεκεμβρίου).



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    18+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    J.J. Abrams

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*