Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CircoLoco Records: Η Rockstar Games ανακοίνωσε τη δική της δισκογραφική (video)

*
Η μουσική παίζει σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια της Rockstar Games και έτσι η γνωστή εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία της δικής της δισκογραφικής, την οποία και ονόμασε CircoLoco Records. Η εταιρεία θα βγάλει την πρώτη της συλλογή στις 4 Ιουνίου και μέχρι τις 8 Ιουλίου θα βλέπουμε κάτι νέο κάθε εβδομάδα. Το πρώτο πλήρες album της με τίτλο “Monday Dreamin’” θα κυκλοφορήσει στο τέλος αυτής της καμπάνιας, αλλά είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο iTunes και σε μια πρώτη preview μορφή στο Spotify. Η εταιρεία αποτελεί συνεργασία της CircoLoco και της Rockstar Gameς και έχει στόχο να πιάσει το κοινό που ακούει underground ηλεκτρονική μουσική. Δείτε ένα δείγμα της δουλειάς που έρχεται, μέσα από το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*