Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cyberpunk Red: Αυτό είναι το prequel story tabletop RPG για το Cyberpunk 2077

*
Αν είσαστε από αυτούς που περιμένουν πως και πως το Cyberpunk 2077 στις 16 Απριλίου 2020, ετοιμαστείτε και για το επίσημο story prequel του που ονομάζεται Cyberpunk Red. Πρόκειται για τη νεότερη έκδοση του tabletop RPG που ενέπνευσε τους δημιουργούς του Cyperpunk 2077 και η οποία θα κυκλοφορήσει πλήρως εναρμονισμένη με τον κόσμο του game, αλλά θα προσφέρει ταυτόχρονα και όλη τη σχετική πληροφορία για τους χαρακτήρες και την ιστορία.

Το Cyberpunk 2077 Jumpstart Kit θα κυκλοφορήσει την 1η Αυγούστου στην Gen Con 2019, ενώ αμέσως μετά θα διατεθεί στα σημεία λιανικής από την R. Talsorian Games. Η τιμή του έχει οριστεί στα 30 δολάρια και περιλαμβάνει μια «γεμάτη» εμπειρία Cyberpunk με ένα rulebook, ένα lore book, ζάρια, χάρτες και ένα σετ χαρακτήρων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*