Είναι παράδοση στα τόσα χρόνια της E3 να χρησιμοποιείται ο τριπλός τοίχος του Figueroa Hotel για τα πιο σημαντικά games της έκθεσης και στην E3 2019 θα δούμε στο χώρο αυτό το DOOM Eternal. Έτσι, όσοι επισκεφθούν την έκθεση θα μπορέσουν να δουν ένα τεράστιο διαφημιστικό που δημιουργείται αυτές τις μέρες στο ξενοδοχείο που βρίσκεται αρκετά κοντά στο εκθεσιακό κέντρο του Los Angeles.
Υπενθυμίζεται πως πέρσι βρέθηκε στο ίδιο σημείο διαφήμιση του Fallout 76, ενώ πρόπερσι του Star Wars Battlefront II. To DOOM Eternal θα βρίσκεται στην E3 2019, ενώ σίγουρα θα αποτελέσει και έναν από τους πυλώνες της παρουσίασης που έχει προγραμματίσει η Bethesda πριν ανοίξουν οι πύλες της έκθεσης.
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch, ενώ θα είναι και από τα launch games της υπηρεσίας Google Stadia.

PlayStation: Σύνδεση στο διαδίκτυο ανά 30 ημέρες αλλιώς λήγουν οι άδειες των ψηφιακών τίτλων PS5 και PS4
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity