Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

F8: Όλα όσα αλλάζουν στο Facebook

*
Το Facebook ανακοίνωσε στο πλαίσιο του F8 Developer Conference μια σειρά από αλλαγές που έρχονται στην πλατφόρμα και αφορούν όλους τους χρήστες του. Ο Mark Zuckerberg σημείωσε πως σύντομα θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται στους χρήστες και θα αφορούν τόσο βελτιώσεις στον τομέα της απεικόνισης σε desktop, όσο και στις σχετικές εφαρμογές για τα smartphones και τα tablets. Εκτός τυφώνα αλλαγών πάντως δεν μένει ούτε το Messenger. Ο ιδρυτής του Facebook σημείωσε πως το μέλλον είναι ιδιωτικό, θέλοντας να τονίσει τον πιο ασφαλή τρόπο που θέλει η πλατφόρμα να προσφέρει στη διαχείριση των δεδομένων, αλλά και τον τρόπο που θα αλληλεπιδρά με τους φίλους του, τις σελίδα που έχει κάνει like, αλλά και τα groups. Το timeline θα δίνει πλέον περισσότερο χώρο στα Groups, τα Events και τα Videos, μέσω σχετικών εικονιδίων στο επάνω μέρος της σελίδας. Όλα τα υπόλοιπα ανασχεδιάζονται και θα τοποθετηθούν διαφορετικά. Σχεδιαστικά, πάμε σε ένα πιο λευκό background και σημαντική είναι και η απομάκρυνση του χαρακτηριστικού μπλε χρώματος στην κορυφή της σελίδας. Οι αλλαγές έρχονται αρχικά στα mobile apps μέσα στους επόμενους μήνες και για τους χρήστες εντός ΗΠΑ, ενώ θα ακολουθήσουν το φθινόπωρο και στα PCs και το αντίστοιχο περιβάλλον χρήσης desktop.



Στα του Facebook Messenger, η εφαρμογή θα γίνει πιο «ελαφριά» και γρήγορη, ενώ σύντομα θα διατεθεί και ένα σχετικό Windows και MacOS desktop app. Η αλληλεπίδραση και η επικοινωνία με φίλους θα εμπλουτιστεί, η ταυτόχρονη παρακολούθηση videos θα γίνει πιο εύκολη, ενώ θα υπάρχει και μεγαλύτερη ευκολία στο να οργανωθεί κάποια συνάντηση. Τέλος, τo Facebook dating φτάνει πλέον σε 19 χώρες (από τις 5 που λειτουργεί σήμερα και όχι, η Ελλάδα δεν είναι μέσα σε αυτές), ενώ στα σχετικά εργαλεία της εφαρμογής θα προστεθεί το “Secret Crush”, μέσα από το οποίο οι χρήστες μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για έως και 9 άτομα από τον κύκλο επαφών τους. Η ενημέρωση των ατόμων αυτών θα γίνεται ανώνυμα και αν υπάρξει κοινό ενδιαφέρον, τότε θα αποκαλύπτονται τα στοιχεία των δύο χρηστών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*