Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Facebook: Επιστρέφει το F8 developer conference

*
Το Facebook ανακοίνωσε την επιστροφή του F8 developer conference. Η διεξαγωγή του θα γίνει υπό τη μορφή virtual event στις 2 Ιουνίου 2021. Το 2020 ακυρώθηκε, όπως πολλές ακόμα διοργανώσεις, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Η εταιρεία φέτος αποφάσισε να το επαναφέρει, ονομάζοντάς το F8 Refresh.

Μέσα από ένα blog post ο Konstantinos Papamiltiadis, VP of platform partnerships του Facebook, ανακοίνωσε ότι το event επιστρέφει στις ρίζες του, δηλαδή στο να αποτελέσει έμπνευση και βοήθεια για τους developers ολόκληρου του κόσμου. Η ψηφιακή σκηνή του F8 Refresh θα είναι ανοιχτή για live stream από τη σελίδα Facebook for Developers, ενώ έως τότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο σχετικό σύνδεσμο ώστε να ειδοποιηθούν όταν ξεκινήσουν οι εγγραφές συμμετοχής.

Τέλος, έγινε γνωστό ότι ο Papamiltiadis θα αντικαταστήσει το Mark Zuckerberg στην παρουσίαση του keynote.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*