Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Facebook Messenger Rooms: Βιντεοκλήσεις για έως και 50 άτομα (video)

*
Το Facebook παρουσίασε επίσημα τα Facebook Messenger Rooms, μια νέα λειτουργία για βιντεοκλήσεις έως και 50 ατόμων. Η πρόταση αυτή έρχεται να τεθεί αντιμέτωπη στο Zoom, την περίοδο που η επικοινωνία μεταξύ φίλων και συνεργατών μέσω εφαρμογών έχει γίνει σχεδόν απαραίτητη. Οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν το link του video chat στο προφίλ τους και οι υπόλοιποι μπορούν απλά να συνδεθούν εκεί. Δεν απαιτείται να είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή Messenger, ενώ δεν απαιτείται ούτε καν ενεργός λογαριασμός στο Facebook. Μάλιστα, ο διοργανωτής του chat μπορεί να βάλει και κωδικό για να προστατέψει την είσοδο ανεπιθύμητων. Η πλατφόρμα υποστηρίζει virtual backgrounds 360 μοιρών, 14 φίλτρα, ενώ δεν θα υπάρχει και χρονικός περιορισμός στα video chats. Τα Facebook Messenger Rooms θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται αυτήν την εβδομάδα σε κάποιες χώρες και από τις επόμενες σε όλες τις αγορές του πλανήτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*