Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Facebook: Ακυρώνεται το Oculus Connect Meetup

*
Η Facebook προχωρά στην ακύρωση διαφόρων events για περισσότερα από 50 άτομα μέχρι και τον Ιούνιο του 2021, συμπεριλαμβανομένου και του Oculus Connect Meetup. Ο CEO Mark Zuckerberg δημοσίευσε τα νέα ως μέρος νέου update σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, αναφέροντας μάλιστα πως η πλειοψηφία των εργαζομένων του Facebook θα δουλεύει από το σπίτι μέχρι και τουλάχιστον τα τέλη του Μαΐου. Οι ακυρώσεις συμπεριλαμβάνουν το Oculus Connect 7 virtual reality conference στο San Jose, το οποίο θα αντικατασταθεί από ένα αποκλειστικά ψηφιακό event.

Ο Zuckerberg σημειώνει πως οι ειδικοί σχετικά με θέματα υγείας δε γνωρίζουν πότε θα είναι ξανά ασφαλή τα events για πολλούς ανθρώπους, έτσι και το Facebook προχωρά στη μαζική ακύρωση όσων είχει προγραμματίσει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*