Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Facebook και Spotify ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Project Boombox

*
Facebook και Spotify συνεργάζονται για ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης να ακούνε την αγαπημένη τους μουσική. Η ανακοίνωση έγινε από τον Mark Zuckerberg, ο οποίος σημείωσε πως με το νέο περιβάλλον, οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους έναν audio player μέσα στο Facebook, έτσι ώστε να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους κομμάτια, τις playlists που έχουν δημιουργήσει και τα αγαπημένα τους podcasts χωρίς να βγαίνουν από την εφαρμογή. Στην παρούσα φάση το πλάνο αναφέρει περαιτέρω έρευνα και εξέλιξη για το Project Boombox, όπως ονομάζεται, και έρχεται σε συνέχεια της προσπάθειας που κάνει το Facebook να πιάσει τις υπηρεσίες ήχου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*