Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fast Laughs: Το Netflix δημιούργησε το δικό του TikTok (video)

*
Το Netflix έχει αρκετές παραγωγές με χιουμοριστικό περιεχόμενο και έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει το Fast Laughs, μια εφαρμογή που θυμίζει αρκετά το TikTok. Η λογική του είναι να προσφέρει σύντομα videos κάθετης διάταξης και μικρής διάρκειας που συνδέονται με ταινίες ή σειρές της πλατφόρμας. Μάλιστα, προσφέρει και το σχετικό πλήκτρο “LOL” για να μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τις αναρτήσεις. Πάνω από 100 clips θα προσφέρονται κάθε μέρα για να ξοδέψετε το χρόνο σας και μπορούν να είναι από 15 έως και 45 δευτερόλεπτα, ενώ με το πάτημα σε αντίστοιχο τμήμα στην οθόνη θα μπορείτε να πηγαίνετε απευθείας στην εφαρμογή του Netflix και να ξεκινήσετε να βλέπετε τη σειρά. Το Fast Laughs έχει ξεκινήσει ήδη να εμφανίζεται σε αγγλικούς και αμερικανικούς λογαριασμούς και μόνο σε συσκευές iPhone. H εφαρμογή θα έρθει αργότερα μέσα στο 2021 για συσκευές με λειτουργικό Android. Πάρτε μια γεύση για το πως λειτουργεί, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*