Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

FreeDVDBoot: Exploit κάνει το PS2 να τρέχει αντιγραμμένα δισκάκια χωρίς mod chip (videos)

*
Μπορεί το PS2 να μην είναι καν στην επικαιρότητα, ωστόσο πλέον βρέθηκε τρόπος να παίζει η κονσόλα αντιγραμμένα δισκάκια χωρίς καν την ανάγκη εγκατάστασης mod chip, χάρη στο FreeDVDBoot. Συγκεκριμένα, ο προγραμματιστής CTurt δημιούργησε μια μέθοδο που προσπερνάει τις δικλείδες ασφαλείας του PS2 και μπορεί να «τρέξει» λογισμικό που έχει εγγραφεί σε ένα DVD, με τη χρήση ενός exploit. Η διαδικασία του exploit αφορά τη λειτουργία αναπαραγωγής DVD και δημιουργεί ένα κενό ασφαλείας που αναγκάζει την κονσόλα να «τρέξει» το παιχνίδι παρακάμπτοντας όλη τη γνωστή διαδικασία.



Όπως είναι λογικό, η διαδικασία αφορά και ανεπίσημο λογισμικό (πχ. emulators) που έχει δημιουργηθεί από προγραμματιστές.



Μπορείτε να δείτε ένα δείγμα του πως «τρέχει» το FreeDVDBoot του CTurt, μέσα από το παρακάτω video.



Μπορείτε να βρείτε μια πιο τεχνική ανάλυση στο blog του δημιουργού, εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*