Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Freedrive: Υπηρεσία video streaming από το IMDb

*
Μέχρι τώρα, το IMDb ήταν γνωστό ως το καλύτερο μέρος για να βρει κάποιος πληροφορίες, για οποιαδήποτε ταινία κυκλοφορεί. Και να λοιπόν που η εταιρεία λανσάρισε το Freedive, τη δική της δωρεάν πλατφόρμα streaming, με διακοπές ανά τακτά χρονικά διαστήματα για διαφημίσεις. Το περιεχόμενο της υπηρεσίας είναι διαθέσιμο στους εγγεγραμμένους χρήστες τουν IMDb και του Amazon, όπως επίσης σε όλους τους κατόχους Amazon Fire TV. Για τους τελευταίους, η πλοήγηση είναι δυνατή μέσω ενός νέου εικονιδίου στο τμήμα “Your Apps & Channels” ή μέσω της φωνητικής εντολής “Alexa, go to Freedive”. Το περιεχόμενο του Freedive είναι χωρισμένο σε κατηγορίες, όπως “Hits of the ‘80s”, “Sci-Fi”, “Chills and Thrills” και “Movies for the Whole Family”. Μεταξύ άλλων, οι χρήστες θα βρουν ταινίες και σειρές όπως οι Memento, Foxcatcher, Drive, Big Fish, Adaptation, Fringe, Heroes και Quantum Leap. Επιπλέον, υπάρχουν και ορισμένες εσωτερικές παραγωγές, όπως το No Small Parts και το The IMDb Show.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*