Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Game Music Festival: Έρχεται με Ori και Cuphead στις 6 Μαρτίου στο Λονδίνο

*
Ένα ζωντανό κονσέρτο jazz και συμφωνικής έρχεται στο Λονδίνο με το Game Music Festival και μουσικές από τα Cuphead και Ori videogames. Η πρώτη διοργάνωση της εκδήλωσης στην βρετανική πόλη έχει ανακοινωθεί για τις 6 Μαρτίου στο Royal Festival Hall και θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι (τοπική) με το Cuphead και την Ορχήστρα Bartosz Pernal. Στις 7 το απόγευμα θα ακολουθήσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα με μουσική από τα Ori and the Will of the Wisps και Ori and the Blind Forest. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι στις 5 Μαρτίου (μια μέρα πριν, δηλαδή) θα διοργανωθεί ένα ειδικό εκπαιδευτικό event για να δουν οι επισκέπτες πως δημιουργείται η μουσική στα σύγχρονα videogames. Οι πωλήσεις των εισιτηρίων (που κοστίζουν 25 λίρες) έχουν ξεκινήσει ήδη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*