Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Game R1 Επεισόδιο 2: Παίζουμε Bubble Bobble 4 Friends και άλλα

*
Η νέα εκπομπή Game R1 για τα videogames στην COSMOTE TV είναι γεγονός και το δεύτερο επεισόδιο είναι τώρα διαθέσιμο για όλους. Σε αυτό το επεισόδιο, βλέπουμε μαζί τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις από τα The Game Awards 2019, γνωρίζουμε το DualShock 4 Back Button Attachment, παρουσιάζουμε ένα σύντομο video για τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του Assassin’s Creed Odyssey με το Discovery Tour Mode, βλέπουμε από κοντά το Nintendo Switch Lite και ταξιδεύουμε στον μαγικό κόσμο του Bubble Bobble 4 Friends, του νέου τίτλου για το υβριδικό σύστημα της Nintendo.



H εκπομπή Game R1 προβάλλεται κάθε Παρασκευή 22.30 στο COSMOTE Sport 1HD, είναι διαθέσιμη στην on demand πλατφόρμα της COSMOTE TV μετά το τέλος της, ενώ την επόμενη μέρα είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους, μέσα από το κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*