Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Atlus γιορτάζει τα 25 χρόνια του Persona με ένα νέο boxset βινυλίων αξίας 400 δολαρίων!

*
Atlus και iam8bit ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τον εορτασμό των 25 χρόνων για τη σειρά Persona με ένα μοναδικό boxset βινυλίων. Το πακέτο θα περιλαμβάνει πάνω από 8,5 ώρες remastered μουσικής από τα παιχνίδια της σειράς και μάλιστα σε ειδικούς χρωματισμούς που θα θυμίζουν το franchise. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας και διάθεση, αλλά η τιμή του ορίστηκε κοντά στα 400 δολάρια. Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες αναφέρουν πως το πακέτο θα κυκλοφορήσει σε δύο κύματα, το πρώτο στο τρίτο τρίμηνο του 2022 και το δεύτερο κάποια στιγμή (άγνωστη προς το παρόν) μέσα στο 2023. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα και να κάνετε προ-παραγγελία (όταν ξεκινήσει) η διαδικασία, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της iam8bit.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*