Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Blizzard προειδοποιεί τους streamers να απενεργοποιήσουν την μουσική στο Rock N’ Roll Racing

Προβλήματα με τα πνευματικά δικαιώματα, στην μουσική του Rock N’ Roll Racing φαίνεται ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν οι streamers. Έτσι η Blizzard λίγες ώρες μετά την επανακυκλοφορία του τίτλου retro, προειδοποίησε τους streamers μέσω μιας ανακοίνωσης, να έχουν απενεργοποιημένη την μουσική.

Ο τίτλος περιέχει τραγούδια από συγκροτήματα όπως Deep Purple και Black Sabbath, με την επιλογή να ακούσεις και τις original εκτελέσεις των κομματιών. Με τα πρόσφατα κρούσματα πνευματικών δικαιωμάτων στο Twitch, η Blizzard ήθελε να ξεκαθαρίσει πως τα τραγούδια που υπάρχουν στο τίτλο, δεν έχουν το δικαίωμα να ακουστούν σε stream.


Ακόμα και η ίδια η Blizzard έπεσε θύμα της φρενίτιδας που επικρατεί με το DMCA, με το Twitch να αναγκάζεται να αντικαταστήσει την guest εμφάνιση των Metallica με μια απλή μουσική από πιάνο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*