Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Blue Box Game Studios του Abandoned πέφτει θύμα hackers στο YouTube

*
Η κατάσταση με την Blue Box Game Studios και το Abandoned θυμίζει ολοένα και περισσότερο κακόγουστο ανέκδοτο και αυτή τη φορά η εταιρεία ανακοίνωσε πως έπεσε θύμα hackers στο κανάλι της στο YouTube. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα post στο Twitter όπου ανακοινώνει πως έχασε την πρόσβαση στο κανάλι και πως κάποιοι έχουν ήδη λάβει σχετικά μηνύματα με ένα link για να κάνουν pre-order το παιχνίδι, τα οποία φανταζόμαστε και τι θα περιλαμβάνουν.



Η εταιρεία σημειώνει πως συνεργάζεται με το YouTube για να λύσει το πρόβλημα και να πάρει πίσω τον έλεγχο του καναλιού της. Πάντως, η εξέλιξη αυτή θύμισε σε όλους τους χρήστες την τραγελαφική κατάσταση του project που ακόμη περιμένουμε να δούμε τι και πως είναι. Και όπως είναι λογικό, τα σχετικά σχόλια στο Twitter δεν έλειψαν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*