Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H CD Projekt RED ανακοίνωσε διαγωνισμό cosplay για το Cyberpunk 2077 με $40K Prize Pool

*
Η ώρα της κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 είναι ακόμη μακριά, ωστόσο η CD Projekt RED ανακοίνωσε επίσημο διαγωνισμό cosplay για τον τίτλο με χρηματικά έπαθλα που ξεπερνούν τα 40 χιλιάδες δολάρια! Ο διαγωνισμός καλεί τους ενδιαφερόμενους να κατασκευάσουν μια στολή βασισμένη στον κόσμο του επερχόμενου τίτλου και να καταχωρήσουν την αίτησή τους, παρουσιάζοντάς την ταυτόχρονα σε ένα από τα παρακάτω events που θα διοργανωθούν τους επόμενους μήνες:

Gamescom (Κολονία, Γερμανία): 21-24 Αυγούστου
PAX West (Σιάτλ, ΗΠΑ): 31 Αυγούστου-3 Σεπτεμβρίου
Tokyo Game Show (Τόκιο, Ιαπωνία): 12-15 Σεπτεμβρίου
Igromir (Μόσχα, Ρωσία): 4-5 Οκτωβρίου
Paris Games Week (Παρίσι, Γαλλία): 30 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου


Στις 30 Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν οι 10 finalists, οι οποίοι θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό που θα διοργανωθεί το 2020. Ημερομηνία και ώρα για αυτόν δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Η στολή που θα ξεχωρίσει θα κάνει τον κάτοχό της 15.000 δολάρια πλουσιότερο, ενώ θα του φέρει στα χέρια και την Collector’s Edition του Cyberpunk 2077, καθώς και μια επαγγελματική φωτογράφιση που θα γίνει για λογαριασμό περιοδικού.

Όποιος/όποια καταλήξει στη δεύτερη θέση θα πάρει 10.000 δολάρια, ένα τρόπαιο και τη συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού, ενώ αντίστοιχα η τρίτη θέση θα δώσει τα ίδια δώρα και 5.000 δολάρια μετρητά. Όσοι ξεχωρίσουν στα διάφορα events θα διεκδικήσουν επίσης από 2.000 δολάρια.

Το Cyberpunk 2077 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2020 για PC, PS4 και Xbox One και μπορείτε να δείτε περισσότερα για το διαγωνισμό cosplay μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*