Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Capcom παρουσίασε τα επίσημα αρώματα του Resident Evil!

*
Η Capcom ανακοίνωσε μια νέα σειρά αρωμάτων που είναι και τα επίσημα του Resident Evil. Η σειρά αποτελείται από 3 διαφορετικά αρώματα, κάθε ένα από τα οποία είναι βασισμένο και σε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα από αυτούς που γνωρίσαμε ξανά για τα 25 χρόνια παρουσίας του franchise στην αγορά. Τα τρία μπουκαλάκια των 10ml φέρνουν στην ταυτότητά τους τα ονόματα των Chris Redfield, Leon S. Kennedy και Jill Valentine και η Capcom τονίζει πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν αυτό που τους ενδιαφέρει ανάλογα με τη διάθεση κάθε ημέρας. Τα αρώματα είναι διαθέσιμα μόνο στην αγορά της Ιαπωνίας και κοστίζουν περί τα 60 ευρώ έκαστο. Όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική σελίδα του Capcom Store, αυτά δεν είναι τα μόνα αρώματα της εταιρείας που βασίζονται σε videogame της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*