Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nike φέρνει στην κυκλοφορία τα Nintendo 64 Sneakers

*
Ένα νέο μοντέλο sneakers της Nike φέρνει στο προσκήνιο τους χρωματισμούς του Nintendo 64. Χωρίς να υπάρχει επίσημος συσχετισμός, μιας και δεν είναι επίσημη συνεργασία, η αμερικανική εταιρεία δίνει στην αγορά μια νέα έκδοση των Air Max 97 με πολλά στοιχεία που θα θυμίσουν στους μεγαλύτερης ηλικίας gamers το λογότυπο και το χειριστήριο της θρυλικής κονσόλας.

Το λογότυπο Air Max βρίσκεται στο πίσω μέρος και θυμίζει το λογότυπο της Nintendo, τα πλήκτρα Power και Reset βρίσκονται ακριβώς πάνω από τα κορδόνια, ενώ το λογότυπο της Nike στον πάτο κάθε παπουτσιού είναι σε ένα πλαίσιο που θυμίζει το λογότυπο του ESRB.


Η κυκλοφορία των νέων Air Max 97 έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι στην τιμή των 160 δολαρίων και είναι ήδη διαθέσιμα για προ-παραγγελία από το site της γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*